ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ 2025

Μαθήτριες και μαθητές της Ερασμείου Ελληνογερμανικής Σχολής σε ρόλο επιστημόνων παρουσίασαν με ιδιαίτερη επιτυχία πειράματα με τίτλο: Μικρόκοσμος (Παρατήρηση μικροοργανισμών με το μικροσκόπιο), Το πείραμα της διπλής σχισμής (Κυματική και σωματιδιακή φύση του φωτός) και Γέφυρα Ντα Βίντσι (κατασκευή γέφυρας χωρίς οικοδομικά υλικά), στην εκδήλωση «Βραδιά του Ερευνητή» που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Πολυτεχνειούπολη.
Η Βραδιά του Ερευνητή, είναι μια ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο και πάνω από δύο εκατομμύρια πολίτες σε 25 χώρες σε περισσότερες από 350 ευρωπαϊκές πόλεις μετέχουν στη μεγάλη γιορτή της έρευνας.
Η μαθητική αντιπροσωπεία της Ερασμείου Ελληνογερμαανικής Σχολής αποτέλεσε πόλο έλξης για το κοινό που επισκέφθηκε την εκδήλωση.
Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας!